maandag 28 juni 2010

Bronzen Leeuw voor XXS

No animals were armed shooting this commercial!




Had natuurlijk goud moeten zijn, maar dit confronterende filmpje doet je wel nadenken over dierenleed. Mooi en bijzonder creatief gemaakt en een absolute winnaar. Hulde aan het kleinste grote bureau: xxs

Zie onderstaande link!

DIERENBESCHERMING

XXS

vrijdag 25 juni 2010

TAO loves vogelhuisjes

Kwam deze net tegen en kan ik toevoegen aan mijn verzameling van vogelhuisjes die ik inmiddels heb. Erg apart, misschien niet echt praktisch, maar vrouwtje theelepel zou er graag haar intrek in doen.

VOGELKANNE

SofieOnline

By Meike:

Jaja! Je kan ze inmiddels tegenkomen in de stad of misschien wel op jouw fiets; de SofieOnline zadelhoesjes!

SofieOnline is sinds maandag ook live! De site is alleen nog niet helemaal af; er moeten nog wat design aanpassingen doorgevoerd worden! Maar op zich ziet het er goed uit!

woensdag 23 juni 2010

Invasion

By Laila:

Net terug van een weekje weg: de plant die stiekumpjes door het oude raam van de studio naar binnen groeit heeft nu de deltalamp (Slack) van Mart van Schijndel gevonden en slingert zich om het snoer heen omhoog. We worden langzaam maar zeker overmeesterd!


vrijdag 11 juni 2010

Happinez in Duitsland

By Ingeborg:

De eerste editie van de Duitse Happinez is uit. Het wordt uitgegeven door de Bauer Media Group. Dit is een van de grootste uitgeverijen van Europa en publiceert 308 tijdschriften in 14 landen. In Duitsland (de grootste tijdschriftenmarkt van Europa) publiceert Bauer 46 tijdschriften waarmee in totaal 31 miljoen lezers worden bereikt. In deze eerste Duitse uitgave zijn bij 2 artikelen de illustraties van Studio Ping geplaatst. Leuk om te vermelden, de Duitse Happinez kent een oplage van 800.000 exemplaren!

 


donderdag 10 juni 2010

Time shreds by...

By Robert:

Geweldig idee en product van:
Susanna Hertrich
Een kalender met een knipoog; die dagelijks doorloopt en dan versnippert. Er is namelijk geen beter moment dan het nu!



zondag 6 juni 2010

Wish Come True Chicks!

By Meike:

Onze nieuwe mascottes???! ;-)


vrijdag 4 juni 2010

Toronto

By Meike:

Magic Pony is ook op het festival! Ze hebben super leuke illustratieve producten!!!

www.magic-pony.com


Toronto! here we come!

By Laila:
Dat Friends with you-festival klonk eigenlijk wel heel leuk en erg noodzakelijk om te bezoeken i.v.m. de broodnodige creatieve input, dus net besloten dat we volgende week een weekje naar bruisend Toronto gaan! Kan Meike gelijk eens checken hoe het gaat met Urunal-gate. Robert blijft thuis om het ford te bewaken.
Jahooooo!


Better Together for Match.com

By Meike:

How cute! Je wil gelijk lid worden!!! ;-)

Better Together for Match.com


"Better Together" for Match.com from FriendsWithYou on Vimeo.

donderdag 3 juni 2010

Deer Vase door Akari Luig

By Robert:

Bij ons aan de muur in de studio hangt al een prachtig wit (nep) gewei), maar deze versie zou er prachtig bij staan. Mooi detail; deze vaas is van porselein! Akamoyo



Verkrijgbaar bij: Charles and Marie

Shapeshifter loves.. Marijn Hos

By Laila:

Utrechts original, met internationale expo's: Marijn Hos. Ook een inspiratie om gewoon weer eens de viltstiften ter hand te nemen.
bfreeone.com

TAO loves Pluizebollen en Street Art

By Robert:




Unurth

Positief nieuws uit Toronto

By Robert:

Tja ondanks dat ze in Toronto mopperen op Meikes urinoir, komt er deze maand ook een super creatief en positief festival! Wellicht een goede plek om het verwijderde urinoir op te hangen?

Friends With You


woensdag 2 juni 2010

Urinal gate III

by Meike
Dit artikel kreeg ik van de man die het urinoir heeft gekocht. Toen ik hem mailde dat ik het jammer vond dat ze het weg hebben gehaald schreef hij terug dat ze 'm gewoon in een ander restaurant gaan hangen! ;-)


Kunstsnacks

By Laila:
Ontwerpkwartier was vorige week op de VIP Vernissage van Kunstsnacks! Op vrijdagmiddag in Lepelenburg, dus om de hoek. Een automatiek met vers werk van Maartje Kuiper, Yvette van der Aa, Yavanne van Tiggelen en Caroline de Win. De komende drie maanden rijdt de VIPbus rond met deze heerlijke kunstsnacks. Wij scoorden vast het eerste kunstwerk van Maartje.

www.devipbus.nl



 

Spectrum Circles

By Robert:

Mooi werk van Rob and Nick Carter.
Ieder werk is uniek, door het gebruik van licht en lichtgevoelig papier.
Spectrum Circles

dinsdag 1 juni 2010

Wood & wool stool

By Ingeborg:

Deze nederlandse onderneemster heeft een internationale bestseller op markt gezet, de Wood & wool stool. Het krukje gemaakt van sloophout en een eigen gehaakte zitting heeft iets folkloreachtigs. www.woodwoolstool.com

Kleurenfestijn!

By Ingeborg:

Voor inspiratie op welk vlak dan ook. Of gewoon een dosis vrolijke kleuren en structuren, check de blog van Dottie Angel. Een hoog Pippi Langkous gehalte! www.dottieangel.blogspot.com



 






Pen en papier

By Ingeborg:

Even helemaal terug naar de kern; zonder computer, wacom of scannner gewoon freubelen op een wit vel papier. Dat zouden we als ontwerpers wat vaker moeten doen. Ik zeg; het volgende knutselkwartier gaan we tekenen! www.lizzyjanssen.com

Monopoly bushokje

By Robert:

Ga direct naar de gevangenis. Ga niet langs start.
Outdoor reclame werkt!

COLLE + McVOY

 

blogger templates