zaterdag 29 mei 2010

Mailtje aan Obama

by Meike

Vorige week las ik een artikel in de krant over hoe twee Nederlandse bedrijven speciale 'veegarmen' hebben om olie uit het water te vegen zeg maar. Schijnt nogal een specialisme te zijn en zij zijn de enige twee bedrijven in de wereld die deze equipment hebben. Echter in het artikel stond ook dat ze meedere malen hebben geprobeerd om hun diensten aan Amerika aan te bieden, maar dat ze nog steeds niet benaderd waren.

Ik vond het nogal vreemd dat er een oplossing voor het deels voorkomen van een enorme natuurramp niet gebruikt wordt. Tsja... en toen dacht ik ineens: "Obama zegt toch zo open te staan voor suggesties van het volk en schijnt alle mails gericht aan hem zelf te lezen!". En ja hoor! Op de site van het witte huis staat inderdaad: "President Obama is committed to creating the most open and accessible administration in American history. To send questions, comments, concerns, or well-wishes to the President or his staff, please use the form below."

Ik heb de beide bedrijven die in de krant genoemd werden even opgezocht (de een bleek een Engelse site en de andere alleen een Nederlandse te hebben) en heb beide urls gekopieerd en in een mailtje aan Obama gestuurd. Onder het mom van "just in case you didn't know".

En wat schetst mijn verbazing vandaag... Ik lees vanochtend in de krant dat Obama eindelijk een van de Nederlandse bedrijven heeft benaderd en dat er vandaag van die veegarmen op een vliegtuig naar de Golf van Mexico gaan!!

Toeval????

Tsja... you tell me! ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 

blogger templates